top of page
AKYAKA__ARDASUSOY.JPG

Kitesurfing & Yoga i Tyrkiet 

Tag med OceanSoul på kitesurfing & Yoga camp i Akyaka,  Tyrkiet. Få en autentisk oplevelse langt væk fra masseturismen i dette vindfyldte og naturskønne paradis. 

i 2023 afholder vi hele fire Kitesurfing & Yoga camps i Akyaka, Tyrkiet!

Du kan deltage som helt nybegynder eller øvet. Du er også velkommen til enten kun at deltage i kitesurfing eller yoga. 

Datoer: 

16-23 Juni, 1-8 September, 15-22 september, 6-13 oktober  

Pris: 6450kr. pr. person pr. camp

 

Rejs med OceanSoul på yoga & kitesurfing camp til solrige og vindfyldte Tyrkiet.  

 

 • Daglig yogaundervisning

 • Kitesurfing coaching (Begynder + øvet)

 • Smuk natur

 • Samvær og hygge i gruppen

Kitesurfing & Yoga Camp Akyaka Turkey

Akyaka er kendt for sin stabile termik vind som starter formiddag og varer indtil solnedgang. Vinden kan variere imellem 7m/s og 10m/s. Hvis vinden mod forventning skulle udeblive en dag, er der rig mulighed for no-wind aktiviteter. Bl.a. volleyball, SUP, kajak, ture til turist serværdigheder, eller at køle dig i frisk bjergvand fra en skøn flod der strømmer igennem byen.

 

På vores Kitesurfing & Yoga camp vil det være muligt at tage det i dit eget tempo og deltage i det du har lyst til. Hvis du har lyst, kan du slappe af ved poolen eller stranden. Tage på SUP eller kajaktur. Det er også muligt at tage på ture i lokalområdet som bl.a. vandfaldstur, historiske seværdigheder mm.

 

Du vil få en uforglemmelig uge, hvor hvert hjørne af din krop bliver strakt ud og styrket – glæd dig til at mærke vinden i håret og få saltsprøjt på huden under varmere himmelstrøg.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne på vores Kitesurfing & Yoga camp. Kitesurfing coaching som er inkluderet i rejsen, er for kitesurfere med eksisterende erfaring og eget udstyr. Udstyr kan lejes på destinationen. Begynderkitesurfing kursus kan også tilkøbes.

Vi starter vores morgener med udendørs yogaundervisning, efterfulgt af en stor traditionel tyrkisk morgenmadsbuffet. Herefter går turen i fællesskab mod stranden, hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen er der mulighed for at deltage i fællesspisning og hygge med gruppen.

Kitesurfing & Yoga Camp Akyaka Turkey

Dine Instruktører

Emely Freja 

Kitesurfing & Yoga Camp Akyaka Turkey

Emely Freja fungerer på vores kitesurfing & yoga camp, som rejseleder, yogainstruktør samt kitecoach. Emely har siden 2019 boet i Akyaka, hvor campen afholdes. 
Emely har siden 2010 udlevet sin drøm rundt omkring i verden, hvor hun har trænet og undervist i både kitesurfing & yoga. Emely er 2 x dansk & 2x tyrkisk mester i kitesurfing (2019, 2020 & 2021). Hun har flere kitesurfing instruktør uddannelser bag sig. Begge Emely’s forældre er yogalærere og hun er vokset op med livsstilen. I 2015 blev hun uddannet 200RYT igennem Yoga Alliance og har siden delt hendes store viden med yogaelever i hele verden. Hendes store rejseerfaring og passion for både vandsport samt yoga giver hende en yderst professionel tilgang til hendes undervisning både i kitesurfing og yoga.

Vejr & Vind

Vi har nøje udvalgt vores destinationer på vores kitesurfing & yoga camps. Akyaka er et af verdens mest vindsikre kitespots. Hver dag omkring kl. 11 starter en termisk vind som typisk varer indtil sen eftermiddag eller solnedgang. Da vinden er termisk fremgår denne IKKE på vejrudsigter og selvom det kan blæse mere end 10m/s vil det ikke fremgå på en vejrudsigt.  

Vinden er for det meste stabil, konsistent og ikke stødende.

Akyaka er kendt som et af de bedste begynderspots i hele Europa. Dette er bl.a. grundet pålandsvind samt en lækker sandbund du kan bunde ca.150m ud.  Akyaka skaber også de ideelle forhold til den garvede kitesurfer med verdensklasse forhold til foil, freeride, freestyle. Vi er med dig hele vejen og giver både inspiration og hjælp til at lære alt fra din første vending til et unhooked-handlepass.

Vejret i Juni og starten af september er varmt og de fleste kiter i badetøj eller en shorty. 
Vejret slut september og oktober er en anelse køligere. Mange kiter stadig i badetøj men nogle nyder at have en lang 3/2 våddragt på. Og en trøje/bukser på til morgen/aften. 

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Yoga

Det er selvfølgelig frivilligt om man ønsker at deltage i yoga-delen.
Yogaundervisningen er tilpasset så både helt nybegyndere og øvede kan deltage. Alt er guidet og tilpasset så alle for noget ud af det. Yoga er ingen konkurrencen og du skal blot komme helt som du er. Yogatimerne tager udgangspunkt i Hatha-yoga men vi berører også elementer fra Yin og Vinyasa yoga. Yogaundervisningen foregår udendørs hvor vi trækker den rene friske luft helt ned i lungerne.  

Kitesurfing & Yoga Camp Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Akyaka Turkey

Ender Madan

Ender fungerer som rejseleder samt kitecoach på vores kitesurfing & yoga camp. Ender er født og opvokset i Akyaka. I hans unge dage har han arbejdet på et af de lokale turbåde og siden 2017 har han undervist i kitesurfing i Akyaka samt udlandet. Han er en rigtig ”waterman” og kender Akyakas vind samt vandforhold bedre end sin egen baglomme. Ender har læst en bachelor i idræt og har en baggrund som professionel basketball spiller i Tyrkiet.

 Ender er selv en garvet kitesurfer og hans professionelle samt rolige tilgang til at undervise har været yderst værdsat af hans elever igennem årene.

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Kiteskole 

Vores base på kitestranden på vores kitesurfing & yoga camp er KiteXtreme som er ejet af Taner Aykurt 7x Tyrkisk kitesurfingmester. Taner var Emely’s første kitesurfing underviser tilbage i 2011. KiteXtreme er nyligt renoveret og skaber rammerne for den perfekte kitesurfing oplevelse. Når du ikke giver den gas på vandet, kan du slappe af i skyggen. Taner har stor national samt international erfaring og det er Taner og hans hold af professionelle instruktører, som står for afviklingen af begynderundervisningen i løbet af ugen.

Begynder kitesurfing undervisning

Hvis du ikke allerede kan kitesurfe er det muligt at tilkøbe et begynder kursus på vores kitesurfing & yoga camp. Begynderkurset dækker over 6 timers privatundervisning med engelsktalende instruktør.

Kurset er opbygget så du gradvist skaber et kendskab til sporten. Der undervises på godt kvalitetsudstyr fra F-one og sikkerheden er altid i fokus. Den første del af kursus skaber du kendskab med den nødvendige terminologi, sikkerhed samt hvordan man styrer kiten. I dit eget tempo fortsætter du herefter med forskellige øvelser i vand der vil gøre dig mere komfortabel med kiten og senere klar til at komme op på boardet! Alle lærer forskelligt og i et forskelligt tempo. Efter endt kursus kan du efter behov fortsætte med undervisningen, eller tilslutte dig resten af de øvede i gruppen hvor der dagligt vil være hjælp samt coaching fra Emely og Ender. 

 

Der er begrænsede antal begynder pladser – så bookning af dette skal oplyses ved tilmeldingen. Prisen er 420€ som betales til kiteskolen ved ankomst til Akyaka.  

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Her skal du bo 

Elif Hanim Hotel & Spa er et skønt autentisk hotel med beliggenhed blot 20 meter fra den kendte flod Azmak (Klart naturligt bjergvand der strømmer igennem landsbyen), tæt på centrum og gåafstand til kitestranden. Hotellet tilbyder komfortable værelser og har et dejligt poolområde samt et spaområde som bl.a. tilbyder traditionel tyrkisk bad (Hamam). Hotellets restaurant har direkte udsigt til Azmak floden.

Praktisk Information 

Prisen er 6450kr. pr. person for vores kitesurfing & yoga camp. 

I prisen indgår:

 • Fælles bustransfer fra lufthavn til hotel t/r

 • Delt dobbeltværelse

 • Traditionel tyrkisk morgenmad

 • Daglig yoga undervisning

 • Indgang til kitestranden

 • Fælles transport til/fra kitestranden

 • Daglig kitecoaching/kiteteori i gruppen efter forholdene

 • Guide til restauranter og natteliv (+deltagelse i fællesspisning, hvis dette ønskes) 

 • Kitespotguide

 

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. Vi sætter dig sammen med en anden deltager af samme køn. Tillæg for at bo alene i værelset er: +2400kr (Skal oplyses ved tilmelding og er bindende).

Dette er ikke inkluderet i prisen:

 • Rejseforsikring (Sørg for at den dækker kitesurfing)

 • Flybillet

 • Resterende måltider

 • Drikkevarer 

 • Storage, leje af udstyr samt begynder undervisning

  Obs:

 • undervisningen foregår på dansk og engelsk

 • Der er max 20 deltagere på rejsen, og vi anbefaler derfor hurtig tilmelding.

 • Rejsen gennemføres ved mindst 10 tilmeldte  

 • Deltagelse i alle aktiviteter er på eget ansvar og rejseforsikring er vigtig (vær sikker på den dækker kitesurfing)

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Flyinformation

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Din flybillet er ikke inkluderet i prisen og du skal derfor selv sørge for at købe den. Hvis du har behov for det – kontakt os endelig – så hjælper vi dig meget gerne med din booking.
 

Det er muligt at flyve her til fra både Billund og København. 
 

Dalaman lufthavn ligger ca. 1 times kørsel fra Akyaka.

Bodrum lufthavn ligger ca. 1.5 times kørsel fra Akyaka  
 

Der findes direkte fly fra København til Dalaman. 
 

Det er også muligt at flyve med andre selskaber og evt. med stop i Istanbul også fra Billund. En anden mulighed er at flyve til Bodrum som ligger ca. 1.5 times kørsel fra Akyaka.   

 

SunXpress flyver direkte fra København til Dalaman. Turen tager imellem 3 timer og 30 minutter og 3 timer og 45 minutter. 

Du kan booke dine flybilletter igennem dette link: https://www.sunexpress.com/en/

Det er muligt at medbringe kite-boardbag på flyet mod ekstra betaling (ca. 50€ hver vej). Find info HER

Ønsker du ikke selv at medbringe kitesurfing udstyr, kan dette også lejes på destinationen. Du kan se priser for leje af udstyr HER

 

Det er også muligt at flyve med Pegasus Airlines eller Turkish Airlines med et stop i Istanbul.

Du kan booke din flybilletter igennem dette link:
https://www.turkishairlines.com/
https://www.flypgs.com/en  

 

Hvis du ønsker at blive hentet af os og kørt med fællestransport til hotellet skal du vælge afgangen fra København til Dalaman med SunxPress. Du er også velkommen til at komme på andre tidspunkter, vi kan arrangere afhentning men det er egen betaling. 

Tilmelding

Tyrkiet kræver IKKE visum med dansk pas - sørg blot for, at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedatoen.

 

Der er max 20 pladser på vores kitesurfing & yoga camp - tidlig tilmelding anbefales. Ønsker du at deltage i yoga, skal du medbringe din egen yogamåtte.  

 

Du tilmelder dig ved at vælge den ønskede camp nederst på siden. Herefter udfylder du tilmeldingsformularen og betaler depositum for rejsen.

 

Det resterende beløb skal betales senest 1 måned før afrejse. Du modtager et link på e-mail, hvor du kan betale det resterende beløb. 


Hvis du tilmelder dig en måned eller mindre før lejren, kan du betale det fulde beløb via tilmeldingsformularen.  

2 uger før campens start udsendes en infomail.

Hvis du mod forventning ikke kan være med på rejsen, refunderes depositummet ikke, men du er velkommen til selv at finde en anden, der kan overtage din plads.

 

Hvis de danske myndigheder ikke anbefaler rejser til Tyrkiet på grund af Covid-19 restriktioner, refunderes hele beløbet.

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey
Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Spørgsmål & Yderligere information

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til vores kitesurfing & yoga camp!
Kontakt os på e-mail emelyfreja1@hotmail.com eller på WhatsApp +45 30 11 81 92.

Intet at booke lige nu. Kom snart tilbage.

Det syntes vores tidligere gæster

Ocean

Kristine, Kap Verde & Tyrkiet 2022

eg har været med på flere af Emely’s kite ture til både Kap Verde og Akyaka, og kan varmt anbefale det - uanset niveau! Min første tur var Kap Verde, som måske ikke er et oplagt begynder sted, men det er muligt at tilkøbe instruktør, så alt kan lade sig gøre, og jeg havde nogle gode, men dog lidt udfordrende timer på vandet. Men fedt at have prøvet kræfter med moder natur under andre forhold end man er vant til, og stranden og vandet er fantastisk! Akyaka er helt perfekt hvis man stadig er ny, og generelt er Emely og Ender enormt gode til at hjælpe og coache hvis man gerne vil udvikle sig. Det er naturligvis ikke lige med 1 til 1 kite undervisning, men jeg lærte rigtig meget af at være afsted med dem. Derudover er min oplevelse at der også er et godt socialt fællesskab hvor folk er enormt hjælpsomme og hellere end gerne deler ud af erfaringer og gode råd, så man føler sig i trygge hænder uanset om man rejser med nogen man kender eller alene. Jeg har prøvet begge, og har ikke fortrudt. Man skal i hvert fald ikke være bekymret for at tage afsted alene. Emely er utrolig sød, imødekommende og indkluderende, og rigtig god til at skabe fællesskab og sammenhold i gruppen, blandt andet med restaurant besøg og aktiviteter, så det er nemt “bare at hoppe med” hvis man rejser alene. Det hele er frivilligt, og der er også plads til man bare kan slappe af eller gå på opdagelse på egen hånd. Jeg har primært været med for at kite, men nyder kombinationen med yoga, og som mange andre skriver er Emely en rigtig god instruktør, og også her er der heldigvis plads til alle niveauer - og det kan være ret dejligt med lidt yoga til en træt kite krop. 
Har været på tre kite ture, og kunne sagtens finde på at rejse med igen 🏄🏽‍♀️🤙🏽

Ocean

Katrine, Tyrkiet 2022

Jeg har været på Ender og Emely' kitecamp i Tyrkiet og det kan varmt anbefales. De er nogle skønne og imødekommende mennesker som brænder for kite og yoga, og de formår virkelig at videreformidle deres passion. Tyrkiet er en skøn kite destination - fedt spot, nice vejr, gode surf vibes - hvad ellers kan man ønske sig;) Tag med på en af deres ture - det er det hele værd!

Ocean

Jens, Tyrkiet 2022

Hej Emely. Tak for en god uge. Det var virkelig en god tur du havde arrangeret. Hatten af for det. Altid en fornøjede at se dig på vandet og få gode råd til videre udvikling. Kh Jens

bottom of page