top of page

Bag OceanSoul 

Emely Freja Petersen
IMG_5322.JPG
IMG_5322.JPG
Emely har kitesurfet siden 2011 og er 2x Danmarksmester i Kitesurfing.Yogaen har været en del af Emely's liv fra barnsben. Hun har erhvervet titlen som 200RYT yogalærer igennem Yoga Alliance som er en internationalt godkendt organisation.Derudover har hun en AP graduate in Service, Hospitality and Tourism Management.

Oceans Souls stifter Emely Freja var med til hendes første yogatime allerede inden hun blev født. Det var med hendes mor til gravid yoga. Hendes mor fortsatte igennem hele barndommen med at dyrke yoga og hun fandt det altid spændende og sjovt. Med tiden besluttede hendes mor sig for at udleve sin drøm som yogalærer og Emely blev med det samme fast deltager på hende hold. I Starten af 20’erne blev hun for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter. Hun begyndte en daglig yoga praksis, ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga. I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalærer uddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder hun kan være den bedste udgave af sig selv på. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til hendes yoga livsstil. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til de fysiske forhindringer den fysiske krop kan have og hun bestræber sig på at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop den skal udføres i.

Emely er tidligere konkurrencesvømmer og triatlet og da hun så en kitesurfer for første gang i 2011 vidste hun med det samme at hun havde fundet hendes passion. Hun udnyttede hver en chance for at komme på vandet både for at nyde friheden i naturen men også for at forbedre hendes evner. Emely konkurrerer og har vundet nationale mesterskaber i både Danmark og udlandet i disciplinerne freestyle, slalom samt bølger. Hun har flere internationale kitesurfing instruktør uddannelser bag sig og stor undervisningserfaring af både begyndere og øvede. Emely har siden 2014 jagtet vinden rundt i verden og har herved også tilegnet sig en stor viden om udenlandske destinationer samt anderledes vejr og vindforhold. Emely er 2x Danmarks samt 2x Tyrkisk mester i kitesurfing.    

bottom of page