top of page

No Stress med Yogarejse til Paradisøen Sal i Kap Verde

Er hverdagens stress og jag ved at tære på din krop og sind? Trænger du til en pause fra den hektiske hverdag? Hvis svaret er ja, så bør du overveje at tage med os på yogarejse til den fortryllende paradisø Sal i Kap Verde. Dette skjulte juvel i Atlanterhavet er ikke kun kendt for sine kilometerlange, hvide sandstrande og det krystalklare, azurblå vand, men også for sin afslappende atmosfære og unikke muligheder for at dyrke yoga og genoprette balancen i din krop og dit sind.
Velkommen til Kap Verde

Kap Verde er en øgruppe bestående af ti øer, og Sal er en af de mest populære destinationer for rejsende, der søger sol og afslapning. Øen er kendt for sit tørre klima, hvilket gør den til det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter året rundt. Med en gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader celsius og mere end 300 solskinsdage om året er det svært at finde et mere idyllisk sted at praktisere yoga og komme væk fra stress og jag. Både Emely og Winni har besøgt øen flere gange og har mange års erfaring med at afholde yogarejser. Vi står klar som både yogalærer samt rejseleder for at give dig den bedst mulige oplevelse!


Yoga og Afslapning

På yogarejse med os til Sal, vil du blive guidet igennem yogaens fantastiske univers i de skønneste omgivelser. Vi dyrker yoga morgen samt eftermiddag. Om morgenen nyder vi yoga, til lyden af bølgernes brus direkte på stranden (yogaplatform). Om eftermiddagen bliver du guidet under åben himmel på hotellets græs. På rejsen vil du blive guidet af yderst professionelle instruktører som vil tage dig igennem yogaens skønne univers. Vi dyrker primært Hatha Yoga på rejsen men vil også skabe bekendtskab med mindfulness igennem meditationer samt vejrtræknings øvelser.
Fordele ved en Yogarejse til Sal

  • Kort rejse og ingen jetlag: Du ankommer til paradis øen efter blot ca 6.5 timers direkte flyvning. Og der er kun 2 timers tidsforskel, så ikke noget bøvl med at skulle vende sig til en tidsforskel.

  • Alene tid og fællesskab: Vi dyrker yoga fælles 10 gange i løbet af ugen. Yderligere er det muligt at deltage i fælles spisning både til morgenmad og aftensmad. Det er også muligt at deltage på udflugter sammen med gruppen. Det er din ferie, så alt er selvfølgelig frivilligt. Du tager så meget alene tid, som det passer dig.

  • Afslapning og Genopladning: Yoga hjælper med at lindre stress og forbedre din mentale sundhed. På Sal har du den perfekte kulisse til at fordybe dig i din praksis og lade naturens skønhed hjælpe dig med at genoprette balancen i dit liv.

  • Kulturel Oplevelse: Udover yoga kan du udforske den lokale kultur og møde de venlige lokale og lær mere om deres traditioner. I løbet af ugen tager vi på en fantastisk tur rundt omkring øen, hvor vi bl.a. skal opleve fatamorgana, besøge salt miner mm.

  • Mindre Turistmængder: Sammenlignet med andre turistdestinationer er Sal mere rolig og mindre overfyldt, hvilket giver dig mulighed for en mere intim og personlig oplevelse.


Yogarejse til Kap Verde

Så gør dig klar til at slippe stressen og tage på en uforglemmelig yogarejse til Sal, Kap Verde. Med den smukke natur, de venlige mennesker og den afslappende atmosfære vil du vende hjem med fornyet energi og klar til at møde hverdagen med et mere afbalanceret sind.


Vi ser frem til at byde dig velkommen! Namaste Winni & Emely

Comments


bottom of page