top of page
yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Yogarejse til Kalymnos

Yogarejse til smukke Kalymnos med Emely Freja
 

19/5 2022 - 26/5 2023

Pris fra 7595,- pr. person inkl. fly, hotel, transport, morgenmad, yoga
Afrejse fra København
 

Rejs med Emely Freja til en perle i det græske øhav - Kalymnos! Her findes de smukkeste udsigter og et charmerende græsk lokalliv.
 

 • Lille hotel kun for yoga gruppen

 • Socialt sammenvær i gruppen

 • Mulighed for vandretur med Emely


Se rejsen på Spies hjemmeside HER

Program

yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie
yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

På denne rejse foregår yogaundervisningen udendørs på hotellets terrasse, med smuk udsigt over havet og naboøen Telendos. Vi dyrker yoga 10 gange a 1,5 times varighed.

Vi starter dagen sammen på yogamåtten og mødes igen sen eftermiddag. På hele rejsen vil du blive guidet igennem yogaundervisningen, som tager udgangspunkt i hatha yoga, men vi stifter også bekendtskab med andre grene såsom vinyasa og yin. Vi starter hver time med meditation og afslutter undervisningen med en guidet savasana. På rejsen bliver det muligt at skabe fordybelse og nærvær igennem såvel yogaen som i de smukke omgivelser.

Emely har mange års undervisningserfaring, og yogaen tilpasses og henvender sig til alle niveauer. Det er muligt at deltage uanset alder, køn samt fysiske og psykiske udfordringer. I sin undervisning ligger Emely vægt på, at man skal føle sig godt tilpas og lære at lytte til, hvad ens krop hvisker til en.

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne. Fra stranden i Massouri kan man snorkle og man kan også være heldig at se delfiner. I løbet af ugen kan du også vælge at tage med på en lille vandring med til et kapel, sammen med Emely.

Der er rig lejlighed til at være social i løbet af ugen. Dem, der har lyst, spiser vi morgenmad sammen, og om aftenen går vi ud og nyder de lækre lokale restauranter. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det.

Din Instruktør

Emely Freja har i 2015 fuldført Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i. Læs mere om Emely her.

yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie
yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Her skal du bo

Massouri Beach

Massouri Beach, kat. 3, er et dejligt lille lejlighedshotel med rummelige lejligheder og en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum. Hotellet har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos.
Læs mere om hotellet HER. 

Tilmelding 

yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Om flyrejsen 

Vi flyver med Sunclass Airlines

Afrejse 19/5 fra København kl. 07.10, ankomst til Kos kl. 11.30
Hjemrejse 26/5 fra Kos kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05

yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Praktisk information om rejsen 

yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie
yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie
yogarejse, kalymnos, grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Prisen er 7.595,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines

 • Mad ombord på flyet

 • 20 kg bagage på flyet

 • Bus/færge fra lufthavn til hotel t/r

 • Delt lejlighed mod havet

 • Min. 10 x yoga

 • Let morgenmad

   

Valgfrie tilkøb

 • Bo alene i lejligheden: fra 8.995,-

   

Vær også opmærksom på

På rejsen flyver du til Kos og sejler derefter til Kalymnos. Vores guider møder dig i Kos Lufthavn og viser vej til den rigtige bus. Transporten til færgelejet Mastihari tager ca. 10 minutter, og fra bussen er der ca. 200 meter at gå til færgen - du bærer selv din bagage. Ventetid på op til 1 time kan forekomme. Overfarten til Kalymnos tager fra 30 til 60 minutter, afhængigt af bådtype. Transporten med bus eller minibus fra havnen i Pothia til hotellet tager 20-35 minutter (ca. 8 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
På hjemrejsedagen bliver du hentet i bus ved hotellet og kørt til havnen i Pothia, hvorfra der er færge til Mastihari på Kos. Ventetid forekommer i Mastihari (fra ca. 30 minutter til 2 timer), før transferbussen kører til lufthavnen. Der er restauranter på havnen.

Hotellets officielle klasificering er 4, men på de små græske øér er standarten lidt lavere end på de større destinationer. Derfor skal du regne med 3 stjernet hotelstandart.

Morgenmaden på hotellet er enkel, det vil sige du skal ikke forvente en stor buffet. Der bliver serveret et lille udvalg af brød, smør, ost, æg, græsk yogurt, honning, nødder, tørret frugt, havregryn, frisk frugt og grønsager. Hertil the/kaffe, vand, mælk, og juice.

Receptionen på hotellet, samt yogaterrassen er lukket i siestaen midt på dagen fra 13.00 - 16.30. Pool terrassen er selvfølgelig åben hele dagen.

Medbring egen yogamåtte.

 

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Beløbet er ca. 3 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og indgår ikke i rejsens pris.

Ved spørgsmål eller yderligere information kontakt: Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12 eller 
sport@spies.dk
 

Tilmeld dig rejsen her 

Det syntes vores tidligere yoga gæster

Ocean

Lisbet, Kreta 2022

UDEN yoga erfaring drog jeg afsted til Kreta med min yoga-veninde april 2022🥰 Havde kun tilmeldt mig fordi der var andre sports aktiviteter jeg kunne deltage i. 
Emely fik dog hurtigt gjort min tvivl til skamme…… Med en fantastisk personlig udstråling, empati, dygtighed, super forberedt og altid med alternativer så alle kunne deltage - ja, så deltog jeg med stor glæde i alle sektioner  Det var min første yoga ferie, men så absolut ikke den sidste, og håber rigtig meget at få fornøjelsen af Emely igen ️ 🙏🏻🙏🏻 De aller varmeste  anbefalinger herfra ️
Namesté Lisbet

Ocean

Susanne, Kreta 2022

Er lige kommet hjem efter en fantastisk uge på Kreta. Yoga med Emely som instruktør  Skønt og intensivt med så megen yoga på en uge.. Jeg har nydt hver en time, og det har givet mig et anderledes, og meget mere dybdegående kendskab til hvad yoga kan - lige for mig, og mine behov. Emely er yderst kompetent som instruktør, og et vidunderligt menneske. Hendes store passion for yoga smitter i den grad  Jeg er SÅ klar på endnu en tur! Stor anbefaling herfra!! 

Ocean

Nadia, Kreta 2022

Emely er en fantastisk yoga-underviser, som tilgodeser forskelligheder og behov. Hun er meget dedikeret og ambitiøs omkring sit arbejde, og gør en dyd ud af at koble teori og praksis sammen, på en balanceret og meningsfuld måde. Hun vægter sindets forbindelse til kroppen højt, og understreger vigtigheden i at mærke efter, og blive på “egen halvdel” fremfor at sammenligne og konkurrere med andre. Den del har især betydet meget for mig.
Derudover er hun en fantastisk omsorgsfuld og humoristisk person, som man ikke kan undgå at holde af

Nameste🙏️

bottom of page