top of page
Yogarejse til Rhodos

Yogarejse til Rhodos 

Tag med på yogarejse til Rhodos og dyrk yoga på voksenhotel med Emely Freja & Spies Rejser

2023 rejsen er afholdt. vi tager afsted igen April 2024. Skriv dig op til vores nyhedsbrev hvis du vil være en af de første til at få besked. 

6.495,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København & Billund
 

Nyd en skøn yogaferie på et af vores mest populære hoteller i selskab med yogalærer Emely Freja, der til april vil undervise i solen på Rhodos.

·     10 x  yoga

·     Et af vores bedste hoteller

·     Mulighed for sociale arrangementer

 

Tilmeld dig rejsen HER (Link til tilmelding igennem Spies Rejser) 

Program

yogarejse, Rhodos , grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

På denne rejse foregår yogaundervisningen udendørs tæt på havet, og vi dyrker yoga 10 gange a 1,5 times varighed. Vi starter dagen sammen på yogamåtten og mødes igen sen eftermiddag. På hele rejsen vil du blive guidet igennem yogaundervisningen, som tager udgangspunkt i hatha yoga, men vi stifter også bekendtskab med andre grene såsom vinyasa og yin. Vi starter hver time med meditation og afslutter undervisningen med en guidet savasana. På rejsen bliver det muligt at skabe fordybelse og nærvær igennem såvel yogaen som i de smukke omgivelser.
 

Emely har mange års undervisningserfaring, og yogaen tilpasses og henvender sig til alle niveauer. Det er muligt at deltage uanset alder, køn samt fysiske og psykiske udfordringer. I sin undervisning ligger Emely vægt på, at man skal føle sig godt tilpas og lære at lytte til, hvad ens krop hvisker til en.
 

Efter morgenyogaen kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, enten i samvær med de andre yogier eller alene. Inden eftermiddagsyogaen har du tid til at slappe af ved poolen eller havet, nyde behandlinger i spaafdelingen eller hygge dig med de andre deltagere. Efter eftermiddagsyogaen er det muligt at spise sammen med gruppen, eller som man selv ønsker.
 

Fra hotellet er der kun 4,5 km til Rhodos by og den gamle bydel, som med sine mange små butikker, caféer og restauranter er et besøg værd. Hotellet tilbyder desuden gratis holdtræning med SATS-instruktører, og der findes tennisbane, udendørs motionsbane og en lækker spaafdeling med mange gode behandlinger. Det vil også være muligt at deltage på en fælles gå-/vandretur med yogagruppen i løbet af ugen. 

Din Instruktør

Emely Freja var med til sin første yogatime, allerede før hun blev født, idet hendes mor var til gravidyoga. I starten af 20’erne blev Emely for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter, og hun begyndte en daglig yogapraksis med ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga.
 

I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder, hun kan være den bedste udgave af sig selv på. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i. Læs mere om Emely HER 

yogarejse, Rhodos , grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie
yogarejse, Rhodos , grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Her skal du bo

Vi bor på voksenhotellet Sunprime Miramare Beach, der ligger lige ud til havet. Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Hotellet har bl.a. pool, motionsrum og restaurant. Du kan læse mere om hotellet HER 

Tilmelding 

Yogarejse til Rhodos

Om flyrejsen 

Vi Flyver med Sun CLass Airlines direkte fra København & Billund. 
 

23APR23 fra København kl. 07.55 ankomst til Rhodos kl. 12.20

30APR23 fra Rhodos kl. 23.35 ankomst til København kl. 02.10

 

23APR23 fra Billund kl. 06.00 ankomst til Rhodos kl. 10.35

30APR23 fra Rhodos kl. 11.55 ankomst til Billund kl. 14.35

yogarejse, Rhodos , grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Praktisk information om rejsen 

yogarejse, Rhodos , grækenland, yoga, hathayoga, yogaferie

Hvad indgår i rejsen: 
Prisen er fra 6.495,- pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r

 • Mad ombord på flyet

 • 30 kg bagage på flyet

 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

 • Delt 2-værelses Junior Suite med terrasse mod haven

 • Yogaprogram

 • Klimakompensation
   

Valgfrie tillæg

 • Tillæg for at bo alene i værelset: fra 1.200,-.
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

 • Priser for andre værelsestyper og måltidspakker kan ses under tilmeldingslinket.


  Vær opmærksom på: 

 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales.

 • Enkelte undervisningstimer kan blive flyttet eller aflyst, hvis der mod forventning falder regn.

 • Medbring egen yogamåtte.

 • Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Sunprime Miramare Beach (kategori 4) er 3 EUR pr. lejlighed pr. nat. 

Ved spørgsmål eller yderligere information kontakt: Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12 eller 
sport@spies.dk
 

Tilmeld dig rejsen her

Det syntes vores tidligere yoga gæster

Ocean

Lisbet, Kreta 2022

UDEN yoga erfaring drog jeg afsted til Kreta med min yoga-veninde april 2022🥰 Havde kun tilmeldt mig fordi der var andre sports aktiviteter jeg kunne deltage i. 
Emely fik dog hurtigt gjort min tvivl til skamme…… Med en fantastisk personlig udstråling, empati, dygtighed, super forberedt og altid med alternativer så alle kunne deltage - ja, så deltog jeg med stor glæde i alle sektioner  Det var min første yoga ferie, men så absolut ikke den sidste, og håber rigtig meget at få fornøjelsen af Emely igen ️ 🙏🏻🙏🏻 De aller varmeste  anbefalinger herfra ️
Namesté Lisbet

Ocean

Susanne, Kreta 2022

Er lige kommet hjem efter en fantastisk uge på Kreta. Yoga med Emely som instruktør  Skønt og intensivt med så megen yoga på en uge.. Jeg har nydt hver en time, og det har givet mig et anderledes, og meget mere dybdegående kendskab til hvad yoga kan - lige for mig, og mine behov. Emely er yderst kompetent som instruktør, og et vidunderligt menneske. Hendes store passion for yoga smitter i den grad  Jeg er SÅ klar på endnu en tur! Stor anbefaling herfra!! 

Ocean

Nadia, Kreta 2022

Emely er en fantastisk yoga-underviser, som tilgodeser forskelligheder og behov. Hun er meget dedikeret og ambitiøs omkring sit arbejde, og gør en dyd ud af at koble teori og praksis sammen, på en balanceret og meningsfuld måde. Hun vægter sindets forbindelse til kroppen højt, og understreger vigtigheden i at mærke efter, og blive på “egen halvdel” fremfor at sammenligne og konkurrere med andre. Den del har især betydet meget for mig.
Derudover er hun en fantastisk omsorgsfuld og humoristisk person, som man ikke kan undgå at holde af

Nameste🙏️

bottom of page