top of page

Hvad og hvem er OceanSoul

Yoga Rejser, Kitesurfing Camps, Stand Up Paddle Rejser, Online Yoga

OceanSouls vision er at videregive en livsstil der bygger på tilstedeværelse og glæde. OceanSouls instruktører elsker at undervise samt formidle deres ekspertviden videre til andre og OceanSouls missions er at få deres elever til at mærke livet, ved at finde ting der virkelig giver deres liv værdi. 

 

 OceanSoul ønsker at skabe unikke og professionelle rammer til at udvikle livslang glæde ved deltagelse i kitesurfing og yoga. Her vægtes både sociale relationer samt individualisme.

 

Ocean Souls værdier dækker bl.a. over høj uddannelse samt unik passion, som skaber kernen for vores professionalisme – som er noget af det vi vægter højest. Vi bestræber os på at møde vores elever netop hvor de er og i deres øjenhøjde og respekterer at vi ikke er ens og muligvis har brug for forskellig tilgang til tingene. Hos Ocean Soul er der plads til alle uanset erfaring og niveau.

Kitesurfing & Yoga Camp Holiday Akyaka Turkey

Vores historie 

Emely er stifter og CEO af OceanSoul.  
Yogaen har været en del af Emely's liv fra barnsben. Hun har erhvervet titlen som 500RYT yogalærer igennem Yoga Alliance som er en internationalt godkendt organisation. Hun er bl.a. uddannet fra en traditionel yoga ashram i Indien.
Emely har kitesurfet siden 2011 og er 2x Danmarksmester i Kitesurfing samt 2x Tyrkiskmester i Kitesurfing.  
Derudover har hun en AP Graduate in Service, Hospitality and Tourism Management og en BA i Sports Management. 

Emely har siden 2014 levet drømmen rundt i hele verden hvor hun har dyrket og undervist i både kitesurfing og yoga. Dette er hendes passioner og hun finder stor glæde i at dele hendes undervisning samt store rejseerfaring med hendes elever fra hele verden.

Emely ligger stor vægt på at vi alle er forskellige og undervisningen skal tilpasses til netop den krop og sind som den skal udføres i.  

Ender er headcoach på kitesurfing rejserne og fungerer yderligere som rejseleder sammen med Emely. Ender er født og opvokset i Akyaka. I hans unge dage har han arbejdet på et af de lokale turbåde og siden 2017 har han undervist i kitesurfing i Akyaka. Han er en rigtig ”waterman” og kender Akyakas vind samt vandforhold bedre end sin egen baglomme. Ender har læst en bachelor i idræt og har en baggrund som professionel basketball spiller i Tyrkiet.

 Ender er selv en garvet kitesurfer og hans professionelle samt rolige tilgang til at undervise har været yderst værdsat af hans elever igennem årene. 

Meet The Team

yoga, onlineyoga, yogarejser, yogainstruktør
kitesurfing camps, kitesurfing community, kitesurfing holiday, Akyaka, Turkey

Winni Petersen 

  • Facebook
  • Instagram

Yoga teacher (Retreats & Online)

Søren Petersen

Kitesurfing instructor & Coach
Yoga Teacher Online 

  • Instagram
bottom of page