top of page

Bag OceanSoul 

Emely Freja Petersen
emely indien yoga uddannelse.jpeg
kap verde.jpeg
Yogaen har været en del af Emely's liv fra barnsben. Hun har erhvervet titlen som 500RYT yogalærer igennem Yoga Alliance som er en internationalt godkendt organisation. Hun er bl.a. uddannet igennem en traditionel yoga ashram i Indien. 

Emely har kitesurfet siden 2011 og er 2x Danmarksmester i Kitesurfing. 

Derudover har hun en AP graduate in Service, Hospitality and Tourism Management og er Bachelor i Sports Management. 

Emely har stor undervisningserfaring fra hele verden i både yoga og kitesurfing. Dette har også givet hende en stor rejseerfaring.  

Oceans Souls stifter Emely Freja var med til hendes første yogatime allerede inden hun blev født. Det var med hendes mor til gravid yoga. Hendes mor fortsatte igennem hele barndommen med at dyrke yoga og hun fandt det altid spændende og sjovt.

 

Med tiden besluttede hendes mor sig for at udleve sin drøm som yogalærer og Emely blev med det samme fast deltager på hendes hold. I Starten af 20’erne blev Emely for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter. Hun begyndte en daglig yoga praksis, ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga.

 

I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalærer uddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT.

I 2023 tog hun en 300 timers top-op uddannelse i Indien og har opnået den højeste yoga uddannelse med titlen 500RYT. 
 

Yoga er en livslang læring og Emely bliver ved med at studere yoga og uddybe hendes viden samt færdigheder. 

Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder hun kan være den bedste udgave af sig selv på.

 

Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til hendes yoga livsstil. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til de fysiske samt mentale udfordringer man kan have og hun bestræber sig på at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop og sind den skal udføres i.

Emely er tidligere konkurrencesvømmer og triatlet og da hun så en kitesurfer for første gang i 2011 vidste hun med det samme at hun havde fundet hendes passion. Hun udnyttede hver en chance for at komme på vandet både for at nyde friheden i naturen men også for at forbedre hendes evner.

Emely er 2020 samt 2021 Danmarks mester i freestyle kitesurfing. Hun har flere internationale kitesurfing instruktør uddannelser bag sig og stor undervisningserfaring af både begyndere og øvede.

Emely har siden 2014 jagtet vinden rundt i verden og har herved også tilegnet sig en stor viden om udenlandske destinationer samt anderledes vejr og vindforhold. Udover at være 2x Danmarksmester er Emely også 2x Tyrkisk mester i Kitesurfing og har flere internationale placeringer. 


Emely har i 8 sæsoner arbejdet som kystlivredder og har i den forbindelse oparbejdet et stort kendskab til forskellige vejr og vand forhold samt til et kendskab til førstehjælp også i vand.

Emely er uddannet Stand Up Paddle instruktør igennem Dansk Sejlunion og på de vindstille dage nydt ture på SUP både i Danmark og i udlandet hvor hun også har undervist. 

bottom of page