top of page
sup rejse.JPG

Stand Up Paddle & Yoga Retreat på Møn

Med Emely Freja/OceanSoul & Kesia Cohan /Møn Surf

Fully booked! Send an email if you want to hear as soon as the bookings open for 2025! emelyfreja1@hotmail.com 

For trejde år på rad inviterer vi til en weekend fyldt med smuk natur, nærende nye perspektiver, flow, sisterhood og hav magi!

I år går vi sammen med den skønne grundlægger af Møn Surf - Kesia Cohan for at give dig en uforglemmelig dybtgående oplevelse. Kom med til en weekend med stand up paddle og yoga I Danmarks mest unikke natur. Retreatet er kun for kvinder.
 

SUP og yoga bliver vores primære aktiviteter og fokus. Kombinationen af yoga og SUP hjælper med at forbinde os til naturen, vores indre selv og være tilstede i nuet. Du lærer at føle dig sikker på vandet. Samtidig får du de rigtige teknikker til at padle effektivt, mens du bruger hele din krop og elementerne omkring dig.
 

Der kreves ingen tidligere erfaring med SUP eller Yoga for at deltage - kom som du er! Vi tilbyder coaching til alle nivåer. Alle aldre er velkomne og de sidste to år har vi haft glæden af deltagere med stort spænd i alderen imellem 20- 70 år!

Alt udstyr er inkluderet når du deltager i dette retreat. 

Målet med weekenden er at give dig fornyet energi og styrke dig i dit liv. Vi ønsker at give dig en pause fra hverdagens stress og jag i afslappende og nærende omgivelser. Mest af alt glæder vi os til at dele vores kærlighed for havet og biderage til en dybere forbindelse .. 

Hvornår: 17/5-19/5 2024

Program

Programmet tilpasses alt efter vejret for at få det bedste ud af forholdene*.

Fredag

16-00- 17.00 ankomst. Velkommen! Vi byder på en velkomstdrink, mens I har tid til at se jer rundt og nyde det fantastiske sted.

17.00- 18.30 Skøn yoga sesion

19. 00 Middag i vores skønne hus. 

21.00 – 23.00 Afslapning/hygge 

 

Lørdag

07.00 – 08.30 Dejlig Yoga med Emely 

08.30- 09.30 Sund og lækker morgenmad

10.00 – 12.00 SUP intro kursus. Du vil lære alle de basis paddelteknikker samt sikkerhed på åbent vand. Er du øvet hjælper vi dig med at finpudse dine teknikker og giver dig nye ideer/fokus områder. Vi arbejder også på at få vejrtrækningen inkorporeret i vores SUP.     

12.30 Frokost

13.30 – 15.30 SUP turen fortsætter (lokation kommer an på vejret) Alternativt vil vi have en yoga session. 

15.30 – 17.00 Sauna på havnen med en frugt snack

17.00 – 18.30 Afslapning, bad, hygge

18.30 – 20.30 Aftensmad 

20.30- 22.30 Aftenhygge eller gåtur. 

 

Søndag

07.00 – 08.30 Yoga med Emely

08.30 – 09.30 Morgenmad

09.30 – 10.00 Pak dine ting, da vi checker ud af huset

10.00 – 12.00 SUP og aktiviteter på stranden. Nu har du prøvet det og ved, hvordan man stabiliserer, balancerer og trækker vejret på brættet. Så nu er det tid til at have det sjovt! Vi laver nogle sjove lege og nogle yoga øvelser på boardsene

12.30 – 13.30 Frokost på stranden 

13.30 – 15.00 SUP fri leg / individuel træning. Alle, der gerne vil øve sig endnu mere, har mulighed for at komme tilbage i vandet en sidste gang - bare dig selv og havet. Du har også chancen for at få råd og guidance til din SUP træning og videre rejse med vandsporten. 

15.30 Tid til at sige farvel. Tusind tak for en fantastisk weekend. Vi ses på vandet!

 

*OBS!

Naturen bestemmer - og det er vigtigt, at vi lytter. Hvis vejret tillader det, tager vi en SUP tur langs klinten. Men hvis vejret er for vildt, finder vi en alternativ rute. Der er søer og hemmelige, helt særlige steder, som vi bruger som backup. Det er sjovt og en god øvelse at stå på SUP i bølger, så vi skal nok få nogle gode oplevelser. Naturen skuffer aldrig. 

Dine instruktører

Kesia Cohan

Kesia er oprindelig fra Norge og er CO- founder af Møn Surf. Hun har 11 års erfaring som vandsports instruktør og camp manager. Hun har en baggrund som ergoterapeut og flere års erfaring med at tilrettelægge sport og aktivitet for alle niver. Surf har spillet en enorm rolle i hendes karriere og private liv, helt siden hun holdt en kite i sine hænder for første gang. Hendes kærlige og varme energi får alle til at føle sig komfortabel - også selv om elementet vand ikke er i din komfortzone. Læs mere om Kesia HER

Emely Freja

Emely Freja er uddannet Stand Up Paddle-instruktør gennem Dansk Sejlunion og har undervist i både Danmark og udlandet. Hun har arbejdet otte sæsoner som kystlivredder og har stort kendskab til vejr- og vandforhold og har også meget erfaring med førstehjælp i vand. Emely er desuden 2 x danmarksmester i kitesurfing. Hun fuldførte i 2015 Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil.
Læs mere om Emely her.

Hvor skal vi bo?

Vores base for weekenden ligger perfekt i landskabet mellem Høje Møn, Klintholm Havn og Møns Klint. Yoga nydes i haven - med udsigt til det baltiske hav og det bakkede landskab ud mod Møns Klint. Det perfekte sted til afslapning, SUP og Yoga. Huset ligger få hundre meter fra Klintholm Havn og 5 minutters kørsel fra Møns Klint.

sondergaard.jpeg

Praktisk Information

Hvad er inkluderet i prisen? 

Prisen er:
Full Pakke:  4599,- dkk 

Locals (uden overnatning) 3599,- 
 

  • 2 nætter i delt dobbeltværelse

  • Sengelinned & håndklæder 

  • Alle måltider - sunde og lækre - primært vegetariske
    - Aftensmad fredag, morgenmad, frokost, aftensmad lørdag + frokost søndag.

  • Yoga Fredags, Lørdag & Søndag 

  • SUP Lørdag & Søndag 

  • Alt udstyr inkluderet 

  • Professionelle og motiverede instruktører    

Du tilmelder dig campen ved at betale et depositum på 1500DKK. 
Herefter modtager du en mail med et link til den resterende betaling som senest skal være betalt 17/4/24.

Sup møn.jpeg
møn sup .jpeg

Spørgsmål og yderligere information

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til vores yogarejser! 

Kontakt os på e-mail emelyfreja1@hotmail.com eller på WhatsApp +45 30 11 81 92.

Møn Surf

info@moensurf.dk
+45 26236010

stand up paddle møn.jpeg
Nothing to book right now. Check back soon.

Det syntes vores tidligere gæster

Isabella, Møn 2022

Jeg var på SUP&YOGA camp med Møn Surf og det var en uforglemmelig oplevelse. Vi padlede i enormt smukke naturområder, og der var sat vildt gode rammer for hygge, afslapning og sauna. Undervisningen var meget professionel og rummede forskellige niveauer.

Sara, Lesbos, 2023

Jeg har haft æren af at være på Emelys yoga-rejse til Lesbos.
Da det var min første yoga-rejse var jeg inden rejsen usikker på, hvorvidt det var noget for mig (der ikke er så trænet i yoga) og min veninde (der er øvet). Den usikkerhed forsvandt hurtigt fordi Emely formåede at møde os alle, på hver vores niveau og måde.
Man kan mærke, at Emely sætter sine yogiers trivsel og udvikling først.
Derudover sætter Emely en god ramme for en afslappet, anerkendende og tryg stemning, i yogi-gruppen, og når man er på yoga-måtten. Hun er en kniv skarp yoga-instruktør, og hun er skøn person.

Jeg kan varmt anbefale sådan en tur til alle, der ønsker en afslappende/afstressende ferie samt sjove, spændende og udviklende dage.

Slå til, inden det går op for Emely, at hun er mere værd, end den pris hun tager.

Mange hilsner
Sara Plambek

Karen, Rhodos 2022

Jeg siger også en Stor Tak til en fantastisk dejlig yoga ferie i Skønne & smukke omgivelser  med søde mennesker, gode oplevelser & en fantastisk dygtig yoga lærer

bottom of page