top of page

Rejs alene på gruppe rejse! – Udforsk verden og skab nye venskaber!

At rejse er intet mindre end fantastisk! Dog kan det være du ikke har nogle venner eller bekendte, som ønsker at rejse med dig eller ønsker at foretage sig de samme ting som dig. Det skal dog ikke holde dig tilbage!


Når du tager alene afsted på en gruppe rejse behøver du ikke anstrenge dig for at møde nye mennesker eller koncentere dig om at opsøge eventuelle nye venner. Der er planlagte aktiviteter med gruppen og man vil helt naturligt komme ind på livet af hinanden! Man har også et fællesudgangspunkt at tale udefra og det kan være mindre akavet.Jeg har selv besøgt næsten 50 forskellige lande og har rejst rigtig meget alene. Primært fordi jeg ikke kunne finde andre der ville lave de samme aktiviteter som mig når jeg er på ferie. Jeg har nu mødt flere af mine bedste venner da jeg har været alene afsted!


Jeg startede med at kitesurfe sammen med min far. Det var rigtig hyggeligt og vi har mange gode minder fra stranden sammen. Jeg ville dog rigtig gerne møde nogle andre kitesurfere og få nogle nye venner. Men hvordan? Dengang fandtes der ingen camps eller fællesskab man kunne blive en del af. Netop af den grund ønskede jeg at udvikle den perfekte camp så andre solorejsende eller par (romantisk, familie, eller venner) får en mulighed for at møde andre mennesker med samme interesser.

Det samme gør sig gældende for yogarejser. Måske ønsker du et pusterum til at være dig selv i, men vil samtidig ikke være helt på egen hånd. Når du er med os på grupperejse er det helt op til dig hvor meget du ønsker at deltage i. Mange nyder at have egen tid med ro og fordybelse imellem yogaholdene, men hvor det er dejligt at have nogle at sidde og spise med hver morgen og aften.

Fordele ved at rejse alene i et fællesskab:


1. Del oplevelser med ligesindede rejsende: En af de største fordele ved at rejse alene på en grupperejse er muligheden for at møde og interagere med ligesindede rejsende. Grupperejser tiltrækker ofte mennesker med lignende interesser, hvilket skaber en fantastisk mulighed for at opbygge forbindelser og dele oplevelser. Du vil møde mennesker, der deler din lidenskab for at udforske verden, og I kan støtte hinanden, udveksle historier og skabe minder sammen.

2. Struktureret rejseplan og ekspertise fra rejseledere: På en grupperejse vil du have fordel af en struktureret rejseplan, der er nøje planlagt af erfarne rejseledere. Dette betyder, at du kan nyde din rejse uden at skulle bekymre dig om detaljerne. Rejselederne har ofte ekspertise om destinationen og kan give dig indsigt, du måske ikke opdager på egen hånd. De kan også hjælpe med at organisere gruppeaktiviteter og skabe en atmosfære, der fremmer fællesskab og samarbejde.

3. Øget sikkerhed og tryghed: At rejse alene kan udløse bekymringer om sikkerhed, især i ukendte omgivelser. Ved at deltage i en grupperejse får du øget sikkerhed og tryghed. Du rejser sammen med andre mennesker, og der er altid nogen at støtte sig til, hvis der opstår uventede situationer. Grupperejser tilbyder også en form for social sikkerhed, da du altid har nogen at tale med og dele dine oplevelser med.

4. Mulighed for at skabe dybe forbindelser: Selvom du rejser som en del af en gruppe, betyder det ikke, at du ikke kan opbygge dybe forbindelser med dine medrejsende. Tværtimod kan du få mulighed for at lære folk at kende på et dybere niveau, da I vil tilbringe meget tid sammen og opleve nye eventyr sammen. Grupperejser skaber et unikt miljø, hvor venskaber kan blomstre, og du kan skabe minder for livet.

5. Personlig vækst og selvudvikling: Selvom du er en del af en gruppe, betyder det ikke, at du ikke vil opleve personlig vækst og selvudvikling på din rejse. Tværtimod kan mødet med nye mennesker og udfordrende situationer på en grupperejse styrke dine sociale færdigheder, øge din selvtillid og udvide din horisont. Du vil lære at samarbejde, tilpasse dig forskellige personligheder og styrke dine kommunikationsfærdigheder.

Yderligere fordele ved at være alene afsted på grupperejse:

  • Der er nogle til at hjælpe dig hvis der opstår problemer

  • Du vil ikke være ensom

  • Du har nogle af dele minderne med

  • På vores rejser er der fællesspisning hver dag (også med instruktørerne!)

  • Ingen forventer noget af dig du kan bare være dig selv og gøre hvad du har lyst til

  • Du kan være selvisk og prioritere dig selv

  • Du kan mere end du tror

  • Du vil måske blive stærkere og hvile mere i dig selv


Vi glæder os til at byde dig velkommen på en aktiv ferie fyldt med sammenhold. Namasté & Hang Loose OceanSoul CEO & Owner Emely Freja


Læs mere om vores spændende eventyr!
Commenti


bottom of page