top of page
DSC05929.JPG

Glad Hatha Yoga Workshop

Hvornår: Søndag d. 7 maj 2023 
12:30-15:30 


Pris: 350.- 
 

Hvor: Iluma Yoga Studio. Frederiksberg København 

 

Undervisere: Mor & Datter. Winni & Emely

Tema: Glad Hatha Yoga

Med efterfølgende hygge, te og frugt/snacks  

 

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Helt nybegyndere som garvede. Alt er guidet og vi er to instruktører på i hele workshoppen.

Program

dee671d5-50e4-48dc-8353-e9ce38c215e4.JPG

Efter stor efterspørgsel glæder vi os til at byde dig velkommen til vores første Yoga Workshop sammen! Vi er mor og datter yogalærere, som elsker at dele vores passion om yoga sammen. Emely var med til hendes første yogatime allerede inden hun blev født og er sidenhen vokset op i yogalivsstilen med sin mor, Winni der er en passioneret yogi, med flere ture til autentiske yoga Ashrams i Indien til eget yoga studie i hjembyen. Nu deler både Emely og Winni deres store passion og erfaringer med yoga udøvere igennem online yoga og yogarejser til hele verden!  

 

 Vi glæder os til at deles vores fælles passion og kærlighed for HATHA YOGA med dig. Vi inviterer dig til en skøn søndag hvor vi guider dig igennem hatha yogaens fantastiske univers. Hatha er et sanskrit ord, hvor ha betyder sol og tha betyder måne. I hatha yoga fokuserer vi på at skabe balance i krop og sind. Igennem vores undervisning vil blive styrket og stukket i både krop og sind. Vi afslutter med efterfølgende hygge hvor der vil blive serveret te og frugt/snacks.   

Dine Instruktører

Emely

Emely Freja var med til sin første yogatime, allerede før hun blev født, idet hendes mor var til gravidyoga. I starten af 20’erne blev Emely for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter, og hun begyndte en daglig yogapraksis med ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga.
 

I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder, hun kan være den bedste udgave af sig selv på. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark, online og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i.  
Læs mere om Emely HER

Winni

Din yogalærer på workshoppen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på hatha yoga. Winni har taget E-RYT 500 i Indien, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage, og hun deltager løbende i yogakurser både i Danmark og udlandet. Winni har haft sit eget yogastudie i Solrød og har stor erfaring med yoga. Du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.
Læs mere om Winni HER

DSC06599.JPG
9b1ff9c7-f253-4f36-b1d9-657a07ddb196.JPG
IMG_2994 2.jpg

Hvor & mere info

Workshoppen bliver afholdt i Iluma Yoga Studie. 
Iluma Yoga ligger på Ingemanssvej 3C, 1Sal. 1964 Frederiksberg, København. 

Betalingen er bindende - hvis du bliver forhindret er du velkommen til at give din plads til en anden. 

For spørgsmål kontakt emelyfreja1@hotmail.com 

Intet at booke lige nu. Kom snart tilbage.
bottom of page