top of page

Derfor er Sal, Kap Verde den ultimative vinter kitesurfing destination for europæere!

Når vinterkulden for alvor tager fat hos os i det kolde nord! Er der få ting som er bedre end at se frem til en ferie til de varme lande!


Kap Verde er en fantastisk destination for de kitesurf interesserede, grundet de konstante vinde og varme temperaturer og fede surf kultur!


Men først og fremmest? – Hvor ligger øen Sal, Kap Verde? 

Sal er en ø beliggende i øgruppen Kap Verde, som er placeret ud for Vestafrikas kyst. Kap Verde er en republik bestående af ti øer. Hovedbyen på Sal, er Santa Maria. Sal tiltrækker især vandsportsentusiaster, herunder kitesurfere, på grund af sine fremragende vind- og vandforhold.
Flyafstand & tidszone

Sal, Kap Verde ligger tættere på Europa end mange andre varmere vinter kitesurfing destinationer! Flytiden fra Danmark er på under 7 timer og du kan rejse med os fra både Billund og København. Samtidig er tidsforskellen blot 2 timer, så man undgår at skulle bruge sine kostbare ferie med jetlag, men i stedet max tid på vandet!

 

Konstante vinde

Kap Verde er et af de mest vindsikre destinationer man kan tage til på denne årstid. Passatvindene blæser og skaber de perfekte forhold til kitesurfing! Typisk blæser det mellem 9-11m/s i marts. Uanset om du er begynder eller en garvet kitesurfer vil du finde de ideelle vindforhold på Sal!   Behagelige temperaturer i vintermånederne

Når vi i Europa kæmper med kulde, sne og sjap forkæler Sal sine besøgende med solens varme stråler uden at man smelter helt. Dagtemperaturen i marts ligger på omkring 25 grader med lunt vand på omkring 22 grader.

 

Fede kitesurfing spots og vibes!

Sal tilbyder en bred vifte af kitesurfing spots. På vores rejser har vi base på ”kitebeach” og vi samarbejder med den lokale kiteskole, som er eget af kitesurfinglegenden og tidligere verdens mester Mitu Monterio som yderligere er en meget ydmyg og behagelig person! Kite beach har en helt speciel stemning som man som kitesurfer bare må opleve! Der findes også andre kitesurfing spots på øen, bl.a. spottet Punta Preta som byder på verdensklasse bølger, VM i kitesurfing har fundet sted der flere gange og vender igen tilbage til marts!   Afslappet ø-atmosfære og unik kulturel oplevelse

Santa Maria som er byen vi bor i, har super hyggelig stemning, hvor man bl.a. kan finde reggae barer og danse steder. De lokale er supergæstfrie, venlige og skaber en god atmosfære. Sal er også særligt kendt for deres friske frisk og andet godt fra havet. Det er bl.a. muligt at tage en tur rundt på øen, hvor man bl.a. kan se fatamorgana, salt miner mm. Det er også muligt at tage på snorkletur til en stor Jesus figur på bunden.

 

Kitesurf kap verde

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores kitesurfing rejse med yoga og fællesskab til fantastiske Sal! Namaste & Hang Loose hele team OceanSoul

bottom of page