top of page

"Træd Ind i den online yoga verden: Opdag Fordelene ved Virtuel Yogapraksis".


Yoga er ikke kun en fysisk praksis, det er en rejse mod indre fred, fleksibilitet og velvære. Og i dagens digitale verden er det lettere end nogensinde før at begynde din yogarejse direkte fra komforten af dit eget hjem.


Online yoga tilbyder fleksibilitet, variation og bekvemmelighed, der passer til alle niveauer af erfaring. Her er en trin-for-trin guide til at hjælpe dig med at starte din online yogapraksis.


At inkorporerer online yoga i din hverdag er en vane du fortjener at tilegne dig! Husk at få minutter hver dag er bedre end 60 min på én gang.

Yoga er sundt, dejligt og sjovt og vi håber du får en god yoga oplevelse med os.

Vi er mor-datter yogalærere som elsker at dele vores store yoga passion samt erfaring med jer!


Der er flere gode grunde til at dyrke online yoga. Her er nogle af dem:

 • Fleksibilitet i tid og sted: Online yoga giver dig mulighed for at praktisere når som helst og hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse. Dette gør det lettere at passe yoga ind i din tidsplan, uanset hvor travl den er. Når vejret tillader det kan du også dyrke yoga udendørs i den friske luft.

 • Variation af instruktører og stilarter: Vores online yoga bibliotek giver dig adgang til udvalg af instruktører og yogastilarter. Du får muligheden for både at dyrke yoga med Emely samt hendes mor Winni og hendes far Søren som alle har deres egen personlige stil. Vi guider dig i alt fra blid og meditativ til mere udfordrende og fysisk krævende.

 • Øget komfort og privatliv: Nogle mennesker føler sig mere komfortable med at praktisere yoga derhjemme, hvor de ikke behøver bekymre sig om at sammenligne sig med andre i et fysisk studie. Dette kan bidrage til en mere afslappet og personlig praksis. Du kan også dyrke yoga imens familien er hjemme, eller imens du venter på at vaskemaskinen bliver klar.

 • Adgang til forskellige niveauer: Vores online yoga bibliotek tilbyder klasser på forskellige niveauer, lige fra begyndere til avancerede. Dette giver dig mulighed for at starte i dit eget tempo og gradvist avancere, når du føler dig klar.

 • Spar tid og penge: Online yoga eliminerer behovet for at pendle til et fysisk yogastudie, hvilket kan spare dig tid og transportomkostninger. Adgang til vores online yoga bibliotek med næsten 100 forskellige videoer koster det samme som én yoga time koster i et almindeligt studie.

 • Gentagelse og tilpasning: Du kan gentage online yogaklasser så mange gange, du vil. Dette gør det muligt at øve og forbedre dine færdigheder i dit eget tempo. Derudover kan du vælge klasser, der fokuserer på bestemte områder af din krop eller bestemte aspekter af yoga. Hvis du f.eks. har problemer med at falde i søvn kan du sætte en af vores videoer på.


Online yoga på dansk

Sådan kommer du i gang med at dyrke online yoga

 • Yogamåtte: En god yogamåtte giver dig komfort og stabilitet under dine yogastillinger. Vælg en, der ikke er for glat, så du ikke glider, og heller ikke for tynd, så den beskytter dine knæ og albuer. Dog heller ikke for tyk, da det kan give øget udfordring på balancen. Jeg anbefaler ingen speciel, da det er en personlig præference.

 • Yogablokke, bælter og tæpper (valgfrit): Disse rekvisitter kan være nyttige, især hvis du er nybegynder eller arbejder på at forbedre bestemte stillinger. Blokke og bælter kan hjælpe med at støtte og justere dine bevægelser, og et tæppe kan bruges til ekstra komfort under afslapningsøvelser. Du kan også bruge bøger, tørklæder eller pudder.

 • Komfortabelt tøj: Ifør dig tøj, der giver dig bevægelsesfrihed og komfort under din yogapraksis. Jeg elsker at lave yoga i nattøj derhjemme.

 • Rum: Sørg for at have en god internetforbindelse og en enhed (computer, tablet eller smartphone), der giver dig en klar visuel og lyd-oplevelse. Find et roligt og behageligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret

 • Vælg passende klasser: Baseret på dit erfaringsniveau og mål, skal du vælge klasser, der passer til dig. Vores online yoga platform kategoriserer deres klasser efter niveauer som let, mellem og avanceret. Vælg en klasse, der passer til din nuværende form og komfortniveau.

 • Gradvis udvikling: Som du bliver mere fortrolig med yoga, kan du gradvist deltage i mere udfordrende klasser. Udforsk forskellige stilarter som Hatha, Vinyasa, Yin og mere for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

 • Vær tålmodig og kærlig over for dig selv: Yoga er en rejse, der handler om at finde balance og forbindelse mellem krop og sind. Vær tålmodig med dig selv og lyt til din krop. Det er okay at tage pauser eller justere stillinger efter behov. Yoga er for alle. Men vi reagerer måske forskelligt når vi prøver nye ting? Hvis du mærker smerte eller ubehag skal du selvfølgelig stoppe og du kan altid vælge et alternativ som en anden stilling der føles bedre for dig.

 • Udforsk meditation og åndedræt: Udover yogastillinger, udforsk også meditation og dyb vejrtrækning. Disse elementer er en integreret del af yoga, der kan hjælpe med at reducere stress og øge din indre ro.

 • Skab en rutine: For at opnå maksimale fordele, forsøg at etablere en regelmæssig yogapraksis. Det behøver ikke at være dagligt, men konsistens vil hjælpe dig med at opleve de langsigtede fordele ved yoga.

Commenti


bottom of page